Zelf sap persen met een slowjuicer

Wilt u graag gezond eten? Dat is een zeer goede keuze. Gezond eten is eten wat veel voedingsstoffen bevat. Bijvoorbeeld vitaminen en mineralen. Deze stoffen zorgen ervoor dat wij fit en gezond blijven. Ongezond eten bevat weer andere stoffen zoals bijvoorbeeld veel vet, zout en suiker, wat weer minder goed is voor ons lichaam. Deze stoffen geven ons weinig energie. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om gezond te eten, u kunt namelijk zelf sap persen met een slowjuicer.

Over de slowjuicer

Een slowjuicer is een fruit pers, maar wel eentje van zeer goede kwaliteit. U kunt een slowjuicer bij Greenis Europe aanschaffen. Deze slowjuicers verbruiken zeer weinig energie en maken daarnaast ook nog eens heel weinig geluid. U zult er geen last van hebben, sterker nog, de machine is in mooie kleuren en design verkrijgbaar en heeft daarnaast nog heel veel voordelen. Bijvoorbeeld de heerlijke sappen en smoothies die zonder hitte en zeer langzaam geperst en gezeefd worden, waardoor u tot wel 6 keer meer voedingswaarde heeft dan met een reguliere fruitpers.

Nu bestellen

Ga naar de website van Greenis Europe om direct een slowjuicer te bestellen. Bestellen gaat makkelijk en snel. U betaalt nooit verzendkosten en de bestelling is vaak de volgende werkdag al in huis.