Wilt u graag aan de Spaanse Costa Blanca wonen?

Wilt u graag aan de Spaanse Costa Blanca wonen? Dan moet er ontzettend veel geregeld worden. Verhuizen naar een ander land is niet zomaar wat. U zult veel vragen en onzekerheden hebben. Bijvoorbeeld over de staat van het huis, de wetgeving, de prijzen, noem maar op. Gelukkig is er veel hulp beschikbaar om antwoorden te krijgen op al uw vragen, u krijgt antwoord én hulp bij Blancahomes.

Waarom Blancahomes?

Blancahomes is een bedrijf wat u advies zal geven over het verhuizen naar Spanje, maar zal u ook werk uit handen nemen. Dit zal u allemaal zoveel tijd, stress, onderzoek en onaangename verassingen besparen. Blancahomes zal ten eerste de zoektocht naar uw woning doen. Dit gebeurt zeer vakkundig. Daarnaast nemen zij het nodigde papierwerk uit handen. Dit doen ze allemaal terwijl ze een overzicht hebben van de beste woningn aan de Costa Blanca. U kunt kennismakingen en bezichtigingen op locatie krijgen, maar voor vragen en advies kunt u gewoon in Nederland terecht bij het aanspreekpunt. Alle service is gratis en zonder verplichtingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de hulp die u krijgt van Blancahomes en over het wonen in Spanje? Ga dan nu naar de website. U vindt hier alle informatie en alle contactgegevens voor vragen of een afspraak.