Werkzaamheden aan uw dak door Dama dakbedekkingen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij een daklekkage of bij het vervangen van uw dak? Het is dan belangrijk dat u dit door een vakkundig bedrijf laat doen. Bij Dama dakbedekkingen bent u aan het juiste adres. Dama dakbedekkingen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoud en bedekken van daken.

De werkzaamheden

Dama dakbedekkingen voert alle werkzaamheden rondom uw dak uit. Bij Dama kunt u terecht voor het repareren van lekkages, maar ook voor het voorkomen van lekkages. Daarnaast kunnen zij uw dak isoleren of uw dak vervangen. Dama kan tot slot nog uw dak voorzien van lood en zinkwerk. Dama komt bij u langs voor een dakinspectie. Vervolgens gaan zij aan de slag met de werkzaamheden aan uw dak. De dakinspectie is gratis en de werkzaamheden zijn tegen een zeer scherpe prijs. Ook krijgt u 10 jaar garantie en maken ze bij Dama gebruik van een hoge kwaliteitsbedekking.

De opties bij Dama dakbedekkingen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Dama dakbedekkingen en wilt u weten wat voor u de opties zijn bij de dakdekker Nijmegen? Ga naar de site voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte, dan weet u meteen waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op en zij helpen u verder.