Wees op de hoogte van welke vaccinaties u nodig heeft voor Turkije

Infectieziektes liggen altijd op de loer. Ook in andere landen. Als u niet ingeënt bent tegen deze infectieziektes loopt u een groot risico om besmet te raken met deze infectieziektes. De infectieziektes die in Nederland voorkomen zijn bij ons bekend. Daarom kunnen wij ons tijdig beschermen door middel van een vaccinatie. Het is echter zo, dat als wij op vakantie gaan, wij niet zijn beschermd tegen de infectieziektes die daar aanwezig zijn. Meestal hebben wij hier niet eens weet van. Gelukkig heeft thuisvaccinaties hier wel weet van. Op de website vind je precies welke vaccinaties u nodig heeft voor Turkije.

De website

Thuisvaccinaties heeft voor elk land in de wereld een pagina waar precies op staat wat u moet weten over de vaccinaties. U leest welke vaccinaties u nodig heeft en welke hiervan verplicht zijn of slechts geadviseerd worden. Daarnaast ziet u ook wanneer u deze in moet nemen. Niet elke vaccinatie werkt even snel of even lang. Het is daarom van belang dat u deze op het juiste moment neemt. U ziet ook direct hoeveel de vaccinaties kosten. Gelukkig kan het zijn dat u dit niet of slechts gedeeltelijk hoeft te betalen. Dit is afhankelijk van uw verzekering.

Contact

Wilt u contact opnemen met thuisvaccinaties voor vragen of wilt u direct een afspraak voor inentingen in Tilburg maken? Ga dan naar thuisvaccinaties.nl.