Vloeren leggen, schuren én renoveren

Een parketvloer schuren, een traprenovatie of een nieuwe vloer? Voor al uw vloer werk kunt u terecht bij Maerssen Vloerhuys. Bij Maerssen Vloerhuys profiteert u van diverse grote voordelen, zo heeft Maerssen Vloerhuys  een heel ruim assortiment, biedt Maerssen Vloerhuys de juiste begeleiding die u nodig heeft, wordt een vloer niet eerder afgeleverd tot iedereen tevreden is, heeft u geen last van lange levertijden en Maerssen Vloerhuys leeft de voorwaarden van de geschillencommissie na. Daarnaast vindt Maerssen Vloerhuys het essentieel van belang dat bij het schuren, renoveren of leggen van vloeren vakmanschap, ervaring en de juiste materialen worden gebruikt. Maerssen Vloerhuys besteed veel aandacht ana uw vloer en staat graag voor u klaar.

Onderhouden van uw pakketvloer

Het onderhouden van een pakketvloer moet enkele keren per jaar om uw pakketvloer mooi te houden. Dit houd in uw vloer in de olie of was zetten en bij geval van lak vloeren in de polish zetten. Op het langer termijn moet de vloer geschuurd en opnieuw afgewerkt worden.

Intresse in de diensten van Maerssens Vloerhuys? Neem gerust een kijkje op de website voor meer informatie. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u terecht bij een van de medewerkers door middel van telefonisch contact of langs te komen bij de vestiging.