Videobewerking uitbesteden

Op zoek naar manieren waarop u uw video’s beter en professioneler kunt bewerken? Neemt u dan is een kijkje op de website van Filmimpact.net. Hier vindt u allerlei programma’s, software etc. om het beste uit uw films te halen. Hoe vaker u namelijk gebruik maakt van de standaard bewerkingsprogramma’s hoe sneller u hier op uitgekeken raakt en daarom gaat u op zoek naar programma’s met meer mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een premiere pro transition. Lees gauw verder voor meer informatie.

Premiere Pro transition

De Premiere Pro transition is een high-tech plugin waarmee u op een hoger niveau video’s kunt bewerken. De Premiere Pro transitions zijn verkrijgbaar in drie verschillende pakketten met ieder hun eigen smaakje. Om te kijken welk pakket het beste bij u past, kunt de gratis proefversie downloaden op de website van Filmimpact.

Bestellen

Om te bestellen wordt u doorverwezen naar de website van Filmimpact, maar het wordt u aangeraden om eerst gebruik te maken van de proefversie. Zo weet u zeker dat u heeft waar u naar zoekt.