Vakantie van mijn leven op Curacao

Ik wou een villa huren op Curacao. Na even uitzoeken kwam ik terecht bij een villa van SEA Holiday Villas. Het is een prachtige Vila midden op Curacao. Met een mooi blauw zwembad, vlakbij zee en een prachtig uitzicht wist ik dat ik hier de vakantie van mijn dromen zou gaan beleven.   De  Vila is ruim ingericht en we hebben er uiteindelijk met twee grote gezinnen heerlijk van kunnen genieten.

 Een prachtig eiland

Curacao is een toegankelijk land, niet alleen omdat er natuurlijk Nederlands wordt gesproken. Maar vooral ook omdat iedereen ontzettend gastvrij is en je welkom heet op het eiland. Eigenlijk voelt het als thuiskomen, want het is sterk verbonden met Nederland. Dit doet verder niets af aan het vakantiegevoel. Want de zee is prachtig, het strand is wit, en het lijkt erop dat de zon altijd schijnt.

 

Mijn advies is: verwen jezelf met een mooie villa op Curacao. Je komt er tot rust en kan er heerlijk vertoeven. Je vliegt er in een paar uurtjes naartoe. De prijzen zijn laag en er is een diverse keuze aan accommodaties. Maar verwen jezelf met iets wat goed is.   Mijn villa van SEA Holiday Villas is buitengewoon goed bevallen: een echte aanrader.