Uren registratie volledig digitaal?

Als bedrijf heeft u ontzettend veel te regelen. Onder andere met uw klanten en werknemers. Dit kan veel tijd en papierwerk kosten. Gelukkig is er een manier om het u een stukje makkelijker te maken. Workspace heeft namelijk een aantal dingen ontwikkeld die onder andere uren registratie en het maken van offertes en facturen heel makkelijk maakt. Lees snel verder voor alle informatie.

Wat Workspace biedt

Het eerste voorbeeld van wat u met Workspace kunt is het maken van offertes. U kunt een basis document krijgen via Workspace. Vervolgens kunt u deze aanpassen door uw eigen huisstijl toe te voegen. Dit is zeer makkelijk. U kunt de offerte vervolgens digitaal versturen en laten accepteren of afwijzen door de klant. Voor facturen geld hetzelfde. Deze kunnen digitaal worden betaald. Ook de urenregistratie kunt u regelen via Workspace. U kunt taken en werkzaamheden toevoegen waar de medewerkers zelf uren aan toevoegen. U kunt ook werkklokken inschakelen. Zo kunt u precies zien hoe lang medewerkers ergens mee bezig zijn geweest. Hier worden volledige overzichtelijke rapportages van gemaakt.

Aan de slag

Wilt u graag aan de slag met Workspace? Ga dan snel naar de website voor het samenstellen van een offerte of factuur of alle andere dingen die Workspace digitaal mogelijk maakt.