Tongo Vertaalbureau vertaalt razendsnel en effectief

Een vertaling nodig van een belangrijk document op korte termijn? Geen tijd om lang te wachten? No problem! Tongo Vertaalbureau heeft diverse vertalers in dienst die de tekst naar uiteenlopende talen herschrijven. Ook voor spoedklussen staan ze klaar, en vaak betaalt u daar niet eens wat extra’s voor! Dat is het voordeel van het vertalen online.


Een snelle vertaling tegen een scherpe prijs

Het kan  zijn dat u voor een belangrijk document beter een vertaler het werk kan laten doen dan zelf met de woordenboeken aan de slag gaan. Een goede vertaling is namelijk meer een vertaling van de losse woorden. Het is belangrijk dat de essentie van een tekst gelijk blijft en dat de lezer precies begrijpt wat u bedoelt. Tongo’s Vertaalbureau weet hoe ze dit moeten aanpakken en hebben ervaren vertalers in dienst. Ze vertalen snel, én tegen een scherpe prijs! En ook voor een spoedklus kunt u ze bereiken

Benieuwd wat het kost?

Tongo vertaalt tegen scherpe prijzen. Op de website kunt u eenvoudig een gratis offerte aanvragen. Door het document mee te sturen via de e-mail, fax of post kan er een goede inschatting worden gemaakt, en kan u snel beslissen. Benieuwd naar welke talen ze zoal vertalen? Bezoek daarvoor de website.