Schilderwerk en glasservice in Eindhoven

Van De Akker is een bedrijf wat glas en schilderwerk uitvoert. De schilderactiviteiten zijn vooral gericht op de bedrijvensector en daarbinnen specifiek gericht op renovatie voor binnen en buiten. Van de Akker heeft al heel veel jaren tijd gehad om kennis en ervaring op te doen waardoor zij zeer goed werk leveren. Daarnaast kunt u ook voor glasservice in Eindhoven terecht bij Van de Akker.

Glas bij Van den Akker

U vindt onder andere veiligheidsglas, figuurglas, draadglas en gehard glas in het assortiment van Van den Akker. Dit bedrijf weet hoe vervelend het is als u glasschade heeft. Daarom maken ze het zo makkelijk mogelijk voor u. De storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar. Het is hiermee mogelijk om zelfs op dezelfde dag nog iemand te laten komen om de schade te herstellen of om te zorgen voor een veilige noodoplossing. Het personeel van Van de Akker is geschoold, vakbekwaam en heeft veel kennis en ervaring. Daarom werken zijn zorgvuldig en kunnen zij uitstekend plaatsen, leveren en bewerken.

Contact opnemen

Wilt u graag dat Van de Akker bij u komt schilderen of een raam komt repareren? Klik dan hier. Op de website vindt u alle nodige informatie en kunt u contact opnemen voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak.