Scherm kapot van je iPhone? Vervang hem zelf!

Scherm van je iPhone 5 vervangen? Misschien kan je dat wel gewoon zelf! Het is altijd flink balen als het scherm van je telefoon kapot gaat. Maar met een paar handige handen, de juiste tools kan je best het scherm zelf vervangen. De juiste spullen koop je hiervoor online via de webshop iPhone-onderdelen.net. Zij hebben alles om je iPhone mee te repareren en de nieuwe onderdelen. Zelfs voor de iPhone 6!

Repareer je vaker iPhones?

Als je een bekende bent in de familie die regelmatig iPhones repareert, of als jouw vrienden jou altijd weten te vinden dan kan je ervoor kiezen om in een keer grotere bestellingen te plaatsen. Bij iPhone-onderdelen.net kan je ook een reparateursaccount aanmaken, hiermee kan tegen een lager tarief grotere bestellingen plaatsen en profiteren van een korting waardoor je wellicht nog wat verdient op het klussen voor je familie en vrienden.

Ga aan de slag en koop de juiste onderdelen!
Bezoek de webshop van iPhone-onderdelen.net en koop alles voor het repareren van jouw iPhone! Met de juiste tools,  een kwalitatief goede onderdelen heb je jouw iPhone voor je het weet weer aan de praat en kan je weer profiteren van je telefoon zonder daar teveel geld aan te hoeven besteden. Klik hier om het glas van de iPhone 4 te vervangen.