Rebatt dé accu specialist

Bent u op zoek naar een nieuwe accu? Bijvoorbeeld voor uw auto, scootmobiel of wellicht wel voor noodverlichting voor binnen of buiten? Dan bent u bij Rebatt aan het juiste adres. Rebatt is de specialist op gebied van accu’s, batterijen, laders en toebehoren. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u gegarandeerd van betrouwbaar en deskundig advies. 

Eenvoudig en helder

Per categorie legt Rebatt duidelijk uit welke accu voor wat bedoelt is. Zoekt u bijvoorbeeld een startaccu voor de boot? Dan geeft Rebatt eenvoudig en helder aan welke accu’s uit het assortiment geschikt zijn. Bent u juist op zoek naar een accu voor de koelkast op de boot? Ook dan heeft Rebatt het voor u makkelijk gemaakt door aan te geven welke accu u het beste kunt kiezen.

Waarom Rebatt?

Er zijn meerdere redenen waarom u voor Rebatt zou kunnen kiezen. Zo betaalt u, bij orders boven de €50, géén verzendkosten! De verzending is dan dus geheel gratis. Daarnaast voorziet Rebatt u van 24/7 support met de online chatfunctie op de website. Wanneer uw product op voorraad is kunt u het exemplaar al de volgende dag in huis verwachten. En is het toch niet helemaal naar wens of wat u in gedachten had? Dan heeft u 14 dagen bedenktijd om het artikel terug te sturen of om te ruilen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via de contactpagina.