Onze jaarlijkse kerstborrel

Over een aantal weken is het weer tijd voor de jaarlijkse kerstborrel bij ons op het bedrijf. Elk jaar gaan wij met kerst met het hele bedrijf heerlijk met elkaar om de tafel en genieten wij van de meest luxe catering. Terwijl we allereerst zullen genieten van de heerlijke gerechten en ons buik zullen rond eten, zullen wij vervolgens met z’n allen plaats gaan nemen aan onze eigen bar. Hier zullen wij vervolgens met z’n allen genieten van de meest heerlijke alcoholische drankjes en zal dit feest tot laat gaan duren. DisposableDirect.nl is een belangrijke leverancier voor deze borrel, want zij leveren al ons servies.

Plastic bestek

Ons bedrijf zit in een enorme groei en ten opzichte van vorig jaar is het aantal werknemers met bijna 200% gegroeid. De groei lijkt zich door te gaan zetten en om deze reden is het totaal niet praktisch om tijdens de kerstborrel al het eten op echt servies te gaan dienen. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om jaarlijks te werken met wegwerpservies die wij bestellen bij Disposabledirect.nl!

Ook bestellen?

Wilt u ook gemakkelijk en snel plastic bestek bestellen via de website van de specialist? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel om direct te linken naar hun website!