Online planten kopen kan bij Gardenzo

Plannen aan het maken voor uw eigen tuin? Jeuken uw handen om in het voorjaar weer aan de slag te gaan? Dan heeft u natuurlijk wel een paar mooie planten kopen. Hiervoor hoeft u niet naar een tuincentrum in de buurt, koop uw planten online! Het is mogelijk bij de webshop Gardenzo, bij hen koopt u bijvoorbeeld een mooie fruitboom!

Het plezier van vers fruit uit eigen tuin

Een fruitboom staat niet alleen mooi vanwege hun frisse en groene uitstraling. Deze boom heeft natuurlijk ook nog een extra functie. Na verloop van tijd groeien immers de lekkerste vruchten in eigen tuin! Bij Gardenzo is er een ruime keuze aan diverse fruitbomen, afhankelijk van uw smaak. Kies bijvoorbeeld voor een perenboom, perzikboom, appelboom of iets heel anders. Online bestellen, laten groeien en bloeien en natuurlijk: uiteindelijk letterlijk zelf de vruchten plukken. Liever iets anders? Het assortiment van Gardenzo is nog veel breder!

Ook voor fruitplanten bij Gardenzo!

Bij Gardenzo wordt de bestelling bij een bestelwaarde vanaf 50 euro geheel gratis verzonden. Leuk is dan om het volledige assortiment eens te bekijken. Surf daarvoor naar de webshop. U kunt ook kiezen uit heesterplanten, rozen maar ook aardbeiplanten, de nodige accessoires of bijvoorbeeld een plant zoals de blauwe bes!