Nog niet overgestapt? Probeer nu de e-smoker!

Het e-rookplein verkoopt diverse soorten e-smokers via hun webshop. Ideaal als je ook de voorkeur geeft aan het roken van e-sigaretten maar nog niet precies weet waar je je spullen hiervoor kan kopen. Op het internet is er een uitgebreid aanbod aan e-smokers maar ook de bijbehorende e-liquids. Nog niet overgestapt op het roken van een e-sigaret? Wellicht wordt het tijd om het eens te proberen. Ga naar het e-rookplein voor de aankoop van e-liquids.

Waarom kiezen voor een e-sigaret?

Het is niet zo dat het roken van een e-sigaret als ‘gezond’ te bestempelen is. Maar dat het roken van een e-sigaret gezonder is dan een gewone sigaret, dat is bekend. E-sigaretten verbranden geen teer en andere schadelijke stoffen waardoor het roken minder schadelijk is voor je lichaam. Of het nog verslavend is? Dat wel, maar je kan zelf bepalen hoeveel nicotine je rookt. Dus ben je van plan om te beginnen met afbouwen? De eerste stap is de overgang naar de e-smoker.

Bekijk het assortiment op het e-rookplein

Het e-rookplein biedt een uitgebreid assortiment aan e-sigaretten en ook kan je er het allereerste Nederlandse merk kopen van de e-liquids. Klik hier om naar de website te gaan en bekijk de Millers Juice.