Mediator uit Lelystad zorgt voor oplossingen

Heeft u momenteel een conflict lopen met een collega, familielid of buurvrouw? Of ligt u in een scheiding en loopt dit niet zo lekker? Dan is hulp van een derde een heel verstandig idee. U hoeft niet eens echt een ruzie te hebben. Soms is hulp van een derde alleen al vanwege het overzicht een goed idee. Als u uit Lelystad komt, kies dan voor een mediator uit Lelystad welke u kan helpen bij alles om het conflict o.i.d. op te lossen.

Hoe werkt het?

Een mediator is een derde persoon die bij de gesprekken tussen u en de andere partij zal zijn. De mediator hoeft zich niet eens met de inhoud van het gesprek of conflict te bemoeien. Een mediator is iemand die zal zorgen dat de gesprekken goed zullen verlopen, dat er geen escalatie komt en dat er geen dingen worden vergeten bij het bespreken van alle regelingen en oplossingen. Samen met de mediator zult u tot een gezamenlijke oplossing komen. Vertrouwelijkheid is een zeer belangrijk onderdeel.

Nu contact opnemen

Wilt u meer weten of direct een afsprak maken met een mediator in Emmen? Ga dan naar de website voor de contactgegevens om al uw vragen, opmerkingen of afspraken achter te laten.