Luc Peters voor jouw persoonlijke tafel van eikenhout

Trend alert! In het interieur zie je steeds meer eikenhout terug komen. Veel mensen kiezen voor een tafel van eikenhout. Ideaal als je houdt van een mooi interieur, hoogwaardige materialen maar geen tijd hebt voor groot een regelmatig onderhoud. Eikenhout staat bekend als een mooi natuurlijk materiaal wat tegelijkertijd een eye-catcher is maar ook zich mooi aansluit op de andere meubelstukken. Ook zin in een nieuwe tafel? Bekijk wat mogelijk is voor een tafel van eikenhout.

Kies behalve een eettafel voor een salontafel of tuinset

Eikenhout is een materiaal wat zich leent voor uiteenlopende doeleinden. Behalve een mooie eettafel kan je nog veel meer maken van eikenhout. Het is bijvoorbeeld ook populair als salontafel of als bijzettafel, nog leuker is om te gaan voor een set zodat je verschillende matchende items in je interieur hebt. Eikenhout is ook bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden en leent zich dus als ideaal materiaal voor in de tuin. Een eikenhouten tuinset is niet voor niets populair, zeker leuk in de zomer met grote gekleurde kussens!

Ga naar de website voor meer informatie

Een eigen eikenhouten tafel kan je speciaal laten maken door Luc Peters, hij is een expert in het maken van dingen van eikenhout en wil ook graag voldoen aan uw persoonlijke wensen. Bezoek de website voor meer informatie.