Lidl folders en meer vanaf mobiel en tablet

Folders zijn ontzettend handig, omdat we zo elke week precies weten welke producten er nieuw zijn en welke aanbiedingen en acties die week gelden voor elke drogist, supermarkt, kledingwinkel en meer. Helaas zijn folders van papier en krijgen we elke week weer zo’n stapel in de bus. Dit is het nadeel van de folders. Gelukkig kunnen wij ook gewoon alle Lidl folders online bekijken, via folder.nl.

Hoe werkt het?

Folder.nl is een website die als overzicht werkt voor alle folders in Nederland. U vindt de folders van bekende winkels zoals Mediamarkt, Lidl, Kruidvat en nog veel meer drogisterijen, supermarkten, kledingwinkels en winkels met elektronica. U heeft nu ook een overzicht van alle nieuwe producten, aanbiedingen en acties, maar dan online, waardoor u geen volle brievenbus meer heeft en alle folders gewoon altijd en overal online kunt bekijken vanaf uw mobiele telefoon of tablet. Dit is ideaal en als iedereen dit zou doen, zouden de papieren folders afgeschaft kunnen worden, wat heel veel papier zou schelen.

Website bezoeken

Ga nu naar de website om alle folders te bekijken en om direct te kunnen ontdekken welke producten er nieuw en in de aanbieding zijn. Vragen of opmerkingen? Via de website kan er contact opgenomen worden.