Lening voor zelfstandigen en meer bij Goed Lenen

Moet u een duur consumptiegoed aanschaffen maar heeft u niet genoeg geld? Wees niet getreurd. Het is mogelijk om deze dure aankoop te doen zonder dat u het bedrag in één keer hoeft te betalen. Op deze manier kunt u het consumptiegoed toch aanschaffen. Dit kan door middel van een lening die u bij een kredietverstrekker kunt aanvragen. Een voorbeeld van een kredietverstrekker is Goed Lenen, die u hier vindt.

Lenen

We hebben allemaal wel eens geld geleend van een kennis of vriend. Het lenen bij een kredietverstrekker gaat echter ietsjes anders. Het gaat ten eerste om waarschijnlijk veel grotere bedragen. Deze kunt u niet in één keer terug betalen, dit is namelijk de reden dat u leent. U zult afspraken maken met de kredietverstrekker over hoe lang u erover mag doen en hoeveel u per maand zal betalen. Hier komt rente overheen. Er zijn veel verschillende soorten leningen voor verschillende situaties. Op deze manier kunt u altijd een dure aankoop door laten gaan. Een voorbeeld van een lening is die voor zelfstandigen.

Meer informatie

Een krediet lening voor zelfstandigen is een lening voor mensen met een koopwoning, een zelfstandige onderneming van minimaal drie jaar oud en een goed BKR. Deze lening mag gebruikt worden voor privé doeleinden.