Laptops wagens en meer van Centenna

Centenna is een bedrijf wat met smart IT solutions komt. Dit zijn oplossingen voor het opladen, syncen, vervoeren, opbergens en beheren van elektrische apparaten zoals tablets, ipads en laptops. Voorbeelden van deze oplossingen zijn speciaal voor tablets en laptops: kasten, lockers, koffers en laptop wagens. Dit zijn innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten die als oplossing dienen voor tablets en laptops. Voor elk budget is er iets te vinden.

Meer over Centenna

Centenna biedt allerlei oplossingen voor tablets, laptops en andere elektrische apparaten. Een van de oplossingen die net niet genoemd zijn is het beschermen van de apparaten. Dit kan bijvoorbeeld met een glazen omhulsel om een televisie scherm wat aan het plafond hangt. Dit zijn de beelschermen van AGneovo. Het glas is specifiek ontworpen voor een monitor en geeft de vertrouwde bescherming van gehard glas. Het is echter niet echt glas, maar geeft wel zeker de uitstraling van echt glas. Het is zeer sterk en kan daarom lang mee.

Meer weten?

Wilt u meer weten over AGneovo schermen en de andere oplossingen voor elektrische apparaten? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie over de producten van Centenna en het bedrijf zelf. Vragen of opmerkingen kunt u achter laten bij de contactgegevens op de website.