Laat een gietvloer gieten door Vloerservice Limburg

Zou u graag uw huis of bedrijfspand willen verrijken met een mooie gietvloer? Maak dan vooral kennis met Vloerservice Limburg. Dit is een bedrijf wat allerlei vloeren voor u kan leggen, hierbij kan u denken aan bijvoorbeeld laminaatvloeren, grindvloeren, marmoleum,grindvloeren, en nog veel meer. De gietvloer is een aparte vloer op zich. Deze vloer is naadloos en biedt een strakke uistraling in uw woning. Daarnaast is het makkelijk om schoon te houden. Lijkt het u wat? Bekijk op de website van Vloerservice van Limburg de voorbeelden van de gietvloer Limburg.

De voordelen van een gietvloer

De vloer wordt echt voor u gegoten in beton of kunststof en bestaat uit 3 mm dikte. Het kan dus vrijwel overal geplaatst worden. Het gieten gebeurt in lagen en daardoor ontstaat een strak en naadloos effect. Een gietvloer is van beton of van kunststof. De gietvloer is ongeveer 3 millimeter dik, maar past vrijwel overal in huis of in uw bedrijf. Afhankelijk van de mogelijkheden worden er een aantal lagen over elkaar gegoten, waardoor er een erg strak effect ontstaat.

Neem contact op met gietvloeren Limburg

Als u interesse heeft in een kunststof gietvloer of een betonnen gietvloer, ga dan naar de website van vloerservice Limburg. Hier vindt u alle informatie over de verschillende vloeren en kunt u contact opnemen met de werknemers voor vragen, advies of direct een afspraak.