Kies voor de modulaire schoolgebouwen van ALHO

Heeft u tijdelijk of heel snel een gebouw nodig? Bijvoorbeeld een leslokaal, een technisch lokaal, een kantoor, een bibliotheek, een kantine of zelfs een (deel van een) ziekenhuis? Dan moet u bij ALHO zijn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het heel snel realiseren van kant en klare gebouwen die u voor verschillende dingen kunt gebruiken. Lees snel verder voor meer informatie over de modulaire schoolgebouwen en voordelen.

ALHO

ALHO heeft veel kennis en ervaring op het gebied van kant en klare gebouwen. Op een zeer snelle en stille manier wordt er met modules gebouwd. Zo heeft u heel snel een extra klaslokaal of bibliotheek staan. De bouwconcepten zijn doelgericht en zeer flexibel. Voor verschillende dingen kan ALHO ingezet worden. Als u bekend bent met conventionele bouw, kunt u dit vergelijken met de bouw van ALHO, maar dan is dit met veel meer voordelen van industriƫle fabricage. Als iets tijdelijk is, is een container van een standaardmaat wat er voor u klaar staan. Deze zal geen wensen onvervuld laten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ALHO en wat ALHO allemaal voor u kan betekenen? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie over de verschillende mogelijkheden. U vindt hier ook de contactgegevens voor het stellen van vragen.