Kamperen bij camping de Leistert

Bij camping de Leistert in Limburg ben je verzekerd van een heerlijke vakantie. Met een authentieke boerderij als accommodatie ben je echt op vakantie en kun je heerlijk genieten van de omgeving, activiteiten en natuurlijk je familie. Bekijk gauw de website voor meer informatie.

Genieten in Limburg

Op camping de Leistert kun je onder andere bowlen, zwemmen, golfen en roeien. Naast deze activiteiten zijn er nog vele andere dingen te beleven en te ondernemen in de omgeving van camping de Leistert. Er is ook altijd een animatieteam aanwezig om de kleintjes te vermaken. Kamperen in Nederland is leuk als vakantie, omdat je een echt vakantiegevoel krijgt zonder dat je daarbij naar het buitenland hoeft. Daarnaast is het vele malen goedkoper en zo houdt je geld over voor andere leuke dingen.

Reserveren

Om te reserveren wordt je doorverwezen naar  de website van camping de Leistert. Hier vindt je alle informatie die je nodig hebt. Zo vindt je er alle faciliteiten voor iedere accommodatie, activiteiten bij de camping én de omgeving en praktische zaken. Voor vragen en/of onduidelijkheden kun je altijd contact opnemen met de receptie via het volgende telefoonnummer: +31 (0)475 49 30 30.