Hulp bij schulden

Financiële problemen zijn geen pretje. Zeker niet wanneer het je humeur beïnvloedt en je alleen nog maar gestrest bent. Wanneer je je financiën thuis of op je werk niet op orde hebt kun je de hulp inroepen van de Sociale Raadsvrouw. Dit is een schuldhulporganisatie die door heel Nederland particulieren, maar ook bedrijven helpt naar een weer gezond financieel hart. 

Schuldhulporganisatie

Een schuldhulporganisatie is er om jou te ondersteunen en te begeleiden om een plan te maken voor je financiële problemen. Er wordt een duidelijk plaatje opgesteld waarin duidelijk wordt wat de huidige status is en vanuit daar wordt er een plan bedacht om dit probleem zo goed mogelijk te gaan oplossen. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door een budgetcoach. Het fijne eraan is dat deze hulp vaak wordt vergoed wanneer deze door een werkgever wordt aangevraagd.

Voordelen

Waarom zou een werkgever een schuldhulporganisatie inschakelen voor haar werknemer(s)? Wanneer mensen in de financiële problemen zitten, hebben zij vaak last van stress. Dit is niet positief voor het werk dat zij moeten leveren en dat is dus niet fijn voor de werkgever.