Hulp bij demonteren

Het hebben van een magazijn als ondernemer is erg handig, maar ook een hele klus om bij te houden. In een magazijn plaats je goederen/producten die je voor een korte- of langere periode moet opslaan. Het is een plek die continu in beweging is – afhankelijk van het feit of je veel of weinig goederen/producten verkoopt. Een juiste indeling is hierbij van groot belang. DPV Montage bouwt voor jou alle stellingen in je magazijn, maar je kunt hier ook terecht voor het demonteren van stellingen.

DPV Montage

Zoals hierboven al staat is DPV Montage jouw dienstverlener wanneer je stellingen wilt opbouwen, maar ook afbouwen. Soms verandert je voorraad. Dit kan zowel positief als negatief zijn of misschien ga je andere goederen verkopen. Dan is er vaak een aanpassing in de indeling noodzakelijk, zodat je alle ruimte optimaal benut.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het demonteren van stellingen? Bekijk dan gauw de website van DPV Montage. Je vindt hier ook veel informatie over praktische zaken, zoals palletstellingen.