Houd de uren en route van uw bedrijfswagens in de gaten

Het hebben van bedrijfswagens is ideaal. Uw werknemers worden hierdoor mobieler, waardoor ze makkelijk en snel iets kunnen afleveren of een klant kunnen bezoeken om een andere reden. Het vraagt echter wel iets meer. Het vraagt vertrouwen van u en het vraagt zelfstandigheid en verantwoordelijk van uw werknemers, aangezien de werknemers de juiste dingen moeten doen op de weg en hun eigen uren moeten registreren. Heeft u dit vertrouwen niet of wilt u het uw werknemers makkelijker maken? Kies dan voor de kilometer registratie van TraQz.

Over de kilometer registratie van TraQz

TraQz is gespecialiseerd in het registreren van ritten van (bedrijfswagens). Dit is goed voor een aantal dingen. Ten eerste voor het juist registreren van de uren. U kunt in het systeem precies zien hoe lang uw werknemer weg is geweest. Ten tweede kunt u controleren waar uw werknemer is geweest en waar deze zich op dit moment bevindt. Dit is ook handig als er een bedrijfswagen is gestolen. Ten derde kunt u zo makkelijk zien of er nog iets valt te winnen qua brandstofgebruik.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de rittenregistratie? Ga dan naar de website. Op de website vindt u alle informatie over de verschillende systemen. Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via de website.