Het deuren printen is de nieuwe trend

Volgt u altijd de laatste trends als het gaat om interieur? Of wilt u uw huis (opnieuw) inrichten? Dan is dit bericht voor u bedoeld. Spuiterij Geraerts start een nieuwe trend met het deuren printen. U ziet nu waarschijnlijk een deur voor zich die uit een printer komt, maar zo zit het niet. U kunt een deur door de printer laten gaan zodat er iets OP geprint kan worden. Bijvoorbeeld die ene mooie foto van afgelopen vakantie, een slangenprintje of een schilderij wat u mooi vindt. Alles is mogelijk. Lees snel verder.

Over deuren printen

Deuren printen is mogelijk bij Spuiterij Geraerts. De keuzes uit printen zijn eindeloos. Alles wat een ‘foto’ of ‘plaatje’ is kan erop, zolang de kwaliteit goed genoeg is. Zo kunt u het zo uniek en persoonlijk maken als u wilt. Dit is hartstikke mooi, leuk of grappig en zet echt de sfeer in uw woonkamer of waar de deur ook maar terecht komt. Daarnaast is het goed voor het milieu. U kiest er namelijk voor om uw oude deur op te leuken in plaats van een nieuwe te kopen.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het laten printen van de uw deur? Ga dan naar de website voor alle informatie en om contact op te nemen.