Heerlijke sapjes met de slowjuicer van Greenis

Houdt u van een gezond sapje? Wanneer u dit koopt in de supermarkt zijn er vaak veel suikers en zoetstoffen toegevoegd. Wanneer u het zelf maakt weet u precies wat er in zit. Met de slowjuicer van Greenis krijgt u de perfecte sapjes vol mineralen en vitamines. Daarnaast scheidt de slow juicer het sap van de pulp. De slowjuicer is gemaakt volgens hoge Europese kwaliteitseisen. 

Voordelen van de slowjuicer

De slowjuicer van Greenis heeft vele voordelen. Hardere stukken groenten of fruit zijn geen enkel probleem voor de slowjuicer. Sterker nog: de juicer haalt al het sap uit het stuk groente of het stuk fruit, tot de laatste druppel. En heeft u eens zin in iets anders. Zoals een soepje? Ook dan kunt u de slowjuicer gebruiken. Zelfs voor verkoelend ijs in de hete zomerdagen staat Greenis voor u klaar. De slowjuicer heeft een mooi design. Daarnaast is ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Past rood bijvoorbeeld het beste in uw keuken? Of toch zwart? Bekijk het gehele assortiment op de website.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden maar heeft u toch behoefte aan iets meer informatie? Bezoek dan de website van Greenis. Tevens kunt u hier lekker recepten vinden zodat u direct aan de slag kunt!