Goed idee om uw website in het Engels te vertalen

We kunnen stellen dat Engels een wereldtaal is. Dit omdat deze taal in elk werelddeel gesproken wordt en dat er ontzettend veel landen zijn waar Engels zelfs de eerste taal is. Daarnaast wordt Engels in verschillende landen op school al geleerd aan kinderen. Het wordt dus niet alleen gesproken door mensen die het als moedertaal hebben, maar ook vele anderen. Het is daarom een goed idee om uw website in het Engels te vertalen, zodat u een groter publiek bereikt.

Over de vertaling

Ondanks dat de meeste mensen in Nederland Engels kunnen verstaan en spreken, betekent dit nog niet dat wij een foutloze tekst kunnen schrijven. Gelukkig is daar Tongo Vertaalbureau voor. Dit vertaalbureau heeft een groot netwerk van freelance vertalers met allemaal hun eigen specialiteiten. Zo kunt u een vertaler gespecialiseerd in Engels en Nederlands gebruiken om uw website, folders, nieuwsbrieven en meer te laten vertalen naar het Engels. Dit kost slechts 11 cent per woord, zal altijd zonder spel- en grammaticafouten zijn en zal altijd voor de deadline ontvangen worden.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een vertaling geschreven door Tongo Vertaalbureau? Ga dan naar de website van vertaalbureau Rotterdam voor alle informatie en om in contact te komen met de vertalers.