Etagevloeren aanschaffen voor meer ruimte

In uw bedrijfspand of magazijn staan ontzettend veel spullen. Veel van deze spullen worden nog (lang) niet gebruikt. Bijvoorbeeld materialen die nog niet nodig zijn om de produceren of producten die nog niet zijn verkocht. Deze spullen moeten praktisch en veilig opgeborgen worden en dat kan veel ruimte innemen. Daarom kiest u voor etagevloeren in uw magazijn of bedrijfspand.

Over de etagevloer

Een etagevloer is echt een aanrader voor iedereen die zoveel mogelijk ruimte wil hebben in een magazijn of bedrijfspand. Wanneer u te groot wordt voor het pand waar u in zit, kunt u natuurlijk gaan verhuizen of bijbouwen, maar dit is niet nodig. Minder geld en moeite kost het aanschaffen en laten installeren van een etagevloer. Deze wordt op maat gemaakt volgens alle mogelijkheden en uw wensen en zal ervoor zorgen dat u twee keer zoveel ruimte krijgt. Hier kunt u veel (zware) producten op kwijt en blijft alles overzichtelijk.

Waar koop ik het?

U koopt verdiepingsvloeren bij Nolte Opslagsystemen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat bedrijfspanden en magazijn goed inricht. Op hun website Etagevloeren.nl vindt u alles wat u te weten met komen en kunt u contact opnemen voor antwoord op uw vragen of het maken van een afspraak.