Een timeshare contract stop laten zetten

U wordt in het buitenland aangesproken door een eigenaar van een hotel of appartementen complex of door een van de personeelsleden van deze persoon. U krijgt het prachtige aanbod dat u elk jaar in dezelfde kamer mag komen slapen wanneer u een contract afsluit. U krijgt te horen dat dit een zeer goede investering is en dat u hier veel geld mee kunt verdienen. Trap hier niet in. Voor u het weet zit u vast aan een timeshare contract en dit zal u ontzettend veel geld gaan kosten.

Stopzetten

Timesharing is een fenomeen wat veel voorkwam en helaas nog steeds voorkomt, ook al mag het niet meer. U koopt voor een bepaalde periode in het jaar een hotelkamer of appartement en de andere weken van het jaar heeft iemand anders de kamer verkocht. Het is ontzettend lastig om van dit contract af te komen en het zal u veel geld gaan kosten. Veel mensen komen in de schulden. Het is bij wet verboden, maar de wet kan makkelijk omzeild worden. Zorg ervoor dat u zo snel mogelijk van uw contract afkomt.

Hoe?

Heeft u een contract afgesloten? Ga dan naar Timeshare Stop om professionele hulp te krijgen bij het stopzetten van uw contract. U vindt op de website alle informatie over hoe dit werkt en u vindt hier ook contactgegevens voor vragen of een afspraak.