Een ooglid correctie tegen vermoeidheid en hoofdpijn

Merkt u dat u de laatste tijd een stuk eerder moe bent en dat u meer last heeft van hoofdpijn? Dan kan dat heel goed komen door uw oogleden. Wanneer wij ouder worden zullen wij meer rimpels krijgen en zullen onze oogleden meer gaan hangen. Naast dat dit onze een vermoeide en oude uitstraling zal geven, kunnen deze ook voor echte vermoeidheid en hoofdpijn zorgen. Gelukkig is dit te verhelpen met een ooglid correctie.

Hoe werkt het?

Wanneer u een ooglid correctie ondergaat zal er een stukje huid boven uw ogen worden weggehaald. Dit is natuurlijk alleen het overtollige stukje huid wat ervoor zorgt dat uw oogleden over uw ogen heen zijn gaan hangen. De correctie is een simpele ingreep die zomaar klaar is. U staat binnen een half uur alweer buiten. Dit wel met bedekte ogen, dus denk eraan dat u thuisgebracht wordt door iemand. U zult misschien nog wat last hebben van uw ogen, maar in principe bent u direct weer genezen en kunt u snel genieten van uw prachtige oogleden en dagen zonder vermoeidheid en hoofdpijn.

Afspraak maken

Wilt u graag een ooglid correctie? Ga dan naar de website Huisartskliniek.nl voor meer informatie en neem contact op voor  vragen of om direct een afspraak te maken.