Een infographic laten maken door Soet en Blank

Wilt u uw informatie op uw website op een heldere en duidelijke manier overbrengen? Maak dan een infographic. Een infographic vangt uw verhaal in één beeld en maakt het uniek en transparant. Bent u op zoek naar een bedrijf die u kan helpen bij het maken van een infographic? Bij Soet en Blank bent u dan aan het juiste adres.

Het stappenplan

Bij Soet en Blank hebben ze een stappenplan ontwikkeld voor het maken van een mooi vormgegeven infographic. De eerste stap is de inventarisatie. Hier wordt gekeken op welke manier u de infographic wilt publiceren en welk doel u wilt bereiken. De tweede stap is het afnemen van interviews en bij de derde stap gaat de ontwerper aan de slag. De ontwerper maakt een opzet met veel oog voor details. De vierde stap is de publicatie. Bij de publicatie zorgt de drukker er voor dat uw infographic digitaal wordt verspreid. Infographics zijn geschikt voor vele communicatie doelen en de mogelijkheden zijn eindeloos.

De mogelijkheden

Bent u benieuwd naar Soet en Blank en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij een infographic maken? Ga naar de site voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan op de site.