Een buitenbioscoop huren

Altijd al eens een eigen buitenbioscoop willen hebben? Dat is nu mogelijk bij Movies5. Bij Movies5 kunt u een eigen buitenbioscoop organiseren. U kunt kiezen voor een eigen locatie, bijvoorbeeld in uw tuin. Bij Movies5 heeft u veel mogelijkheden. Naast de buitenbioscoop kunt u ook een game toernooi organiseren.

Buitenbioscoop en een game toernooi

Movies5 wil van uw evenement een bijzondere ervaring maken. U heeft bij Movies5 veel mogelijkheden. Zo kunt u een game toernooi organiseren, waaronder een FIFA 2015 toernooi. Ook kunt u een buitenbioscoop huren en daarvan een prachtig evenement maken. Bij Movies5 hebben ze grote en unieke schermen, prachtige locaties, maar ook hele creatieve ideeën en die bespreken ze graag met u. U kunt ook een eigen locatie kiezen, bijvoorbeeld uw tuin. De bioscoop is geschikt voor donkere ruimtes en ook voor ’s avonds. Een scherm is geschikt voor 50 tot 150 personen.

De mogelijkheden bij Movies5

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Movies5? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op en bespreek de mogelijkheden en de ideeën. Op de site kunt u ook direct aanmelden voor een toernooi of een buitenbioscoop huren. Ook kunt u er voor kiezen om zelf een FIFA toernooi te organiseren.