Deze fietsenwinkel in Haarlem is een aanrader

Fietsen is een hele goede manier om ons en onze bagage van de ene naar de andere plek te krijgen. Dit omdat wij hierdoor in beweging komen, in de frisse lucht zijn en omdat wij geen brandstof verbruiken. Dit laatste scheelt geld en is bovendien goed voor het milieu. Fietsen is daarom zeker een aanrader. Heeft u nog geen fiets? Of is uw fiets toe aan reparatie? Dan moet u bij deze fietsenwinkel in Haarlem zijn.

Over de fietsenwinkel

Voor iedereen in Haarlem en in de buurt van Haarlem kan ik aanrader om naar VVR Parts te gaan. Deze fietsenwinkel is meer dan alleen een fietsenwinkel. U kunt hier terecht voor het kopen van scooters en fietsen, voor het laten repareren van scooters en fietsen, voor onderhoud en voor het kopen van losse accessoires en onderdelen voor uw fiets of scooter. Het totaal plaatje dus. De fietsenwinkel heeft zeer ruime openingstijden en kan uw vervoersmiddel halen en brengen wanneer u zelf geen tijd o.i.d. heeft om langs te komen.

Interesse?

Meer weten over deze fantastische fietsenwinkel? Op de website van VVR Parts vindt u alles wat u moet weten, onder andere de openingstijden en het adres van de winkel. Kom snel eens langs!