De Participatiewet uitgelegd door Flexwurk

De participatiewet heeft inmiddels zijn intrede gedaan. Dit roept bij diverse groepen een hoop vragen op, niet alleen bij werknemers maar ook bij werkgevers. U hoeft uw vragen niet langer voor u te houden. Stel ze aan een bedrijf wat u hier meer over kan vertellen. Flexwurk doet dit bijvoorbeeld graag!

Wat is Flexwurk?

Dit bedrijf kan u zowel privé maar ook zakelijk adviseren over de wet en regelgeving rondom allerlei onderwerpen die te maken hebben met arbeid, salaris en financien. Bent u bijvoorbeeld het financiele overzicht kwijt en weet u niet goed hoe u hier uit moet komen? Dan kan ook Flexwurk u van dienst zijn. Samen met u brengen ze het overzicht weer terug en zo krijgt u een concreet beeld van eventuele schulden of openstaande posten. Als u al in de schulden zit kan ook Flexwurk u helpen, zij maken samen met u het overzicht klaar en zo kan u er weer goed tegenaan!

Klinkt ideaal dit?

Neem contact op met Flexwurk en bekijk wat ze voor u kunnen doen. En wie weet heeft u straks ook weer een overzicht van wat er  binnenkomt en eruit gaat. En daarnaast bent u op de hoogte van de participatiewet!