Carent kan u helpen in het geval van een scheiding

Een scheiding is natuurlijk een erg emotionele situatie en er komt een hoop bij kijken om alles op de juiste manier te regelen. Al helemaal als er ook kinderen bij betrokken zijn. Het is dan ook niet gek als u hier graag hulp bij zou willen hebben. Voor de juiste ondersteuning kunt u terecht bij Carent. Zij kunnen u helpen bij het opstellen van een convenant bij een scheiding

Conflicten

Gedurende de scheiding is de kans aanwezig dat er conflicten ontstaan tussen u en uw partner. Het is erg belangrijk dat deze conflicten zo snel mogelijk worden opgelost om verdere problemen te voorkomen. Hiermee kan Carent u ook helpen met behulp van mediation. Dit is een speciale manier om conflicten op te kunnen lossen waarbij u wordt ondersteund door een mediator. Deze persoon kiest geen partij, maar probeert u samen te helpen.

Meer informatie

Wilt u graag meer te weten komen over Carent en bent u benieuwd waarmee zij u zouden kunnen helpen? Klik dan hier. Op de website kunt u op uw gemak bekijken wat zij voor u zouden kunnen betekenen. U kunt altijd contact opnemen indien u nog ergens vragen over heeft of als u meer informatie wilt ontvangen.