Brams Pannenkoekenhuis voor een leuke avond

Bent u op zoek naar een restaurant waar u uit eten kunt met uw kinderen? Hiervoor gaat u naar Brams Pannenkoekenhuis. Dit pannenkoekenhuis heeft naast pannenkoeken ook allerlei andere lekkere gerechten op de menukaart staan. Op deze manier kunnen zowel u als u kinderen genieten van een lekkere maaltijd. En na afloop kunt u er ook nog voor kiezen om te gaan midgetgolfen op de baan die naast het restaurant ligt. Op deze manier kunt u de middag of avond extra leuk afsluiten.

Gerechten

Voor kinderen is het natuurlijk extra leuk als zij zelf een pannenkoek kunnen samenstellen. Daarom is dit ook mogelijk bij dit pannenkoekenhuis. Hierbij kunt u zelf kiezen wat u allemaal op uw pannenkoek wilt hebben. Maar ook als u pannenkoeken niet zo lekker vindt kunt u hier toch uit eten. Zij hebben namelijk ook allerlei andere gerechten op de menukaart staan.

Contact opnemen

Wilt u graag contact opnemen met dit Pannenkoekenhuis in de buurt van Apeldoorn om bijvoorbeeld de mogelijkheden voor een feestje te bespreken? Hiervoor kunt u de contactgegevens op de website raadplegen. Op de website kunt u tevens de menukaart bekijken en hier kunt u ook alvast bekijken wat er allemaal mogelijk is qua feestjes. Daarnaast kunt u via de website eenvoudig een tafel reserveren.