Bosman Reklame verzorgt uw zelfklevende letters!

Bent u op zoek naar een specialist in zelfklevende letters? Zoek dan niet verder! Bosman Reklame heeft een specialiteit in het maken van zelfklevende letters. Dit wordt op een grafisch goede wijze gemaakt. De letter worden door een computer aangestuurd, uitgesneden en voorgespatieerd. Nieuwsgierig naar wat Bosman Reklame voor u kan betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De zelfklevende letters van Bosman Reklame

De zelfklevende letters van Bosman Reklame kunnen door montagetape over de tekst heen er snel en probleemloos voor zorgen dat de tekst op een ondergrond wordt aangebracht. Wanneer u het montagetape verwijdert staat uw tekst met de juiste spatie op de achtergrond. Maar waarvoor zijn zelfklevende letters zo ideaal? Ze zijn geschikt voor auto’s, etalageramen of reclameborden. Zo valt uw bedrijf of tekst op veel plekken op! U kunt bij Bosman Reklame kiezen uit ruim 3500 lettertypen. Zo zit er ongetwijfeld een lettertype tussen die perfect aansluit op uw boodschap!

Alle informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over de zelfklevende letters en Bosman Reklame? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via het contactformulier op de website. Tevens kunt u ons ook mailen of even bellen op 010 411 99 99. Dan helpen wij u graag verder!