Alles digitaal ondertekend

Elk bedrijf moet haar klanten of gasten wel eens een handtekening laten zetten. Helaas moet dit soms ook onder digitale bestanden. Om een handtekening in het bestand te kunnen krijgen zou het bestand eerst uitgeprint, ondertekent en gescand moeten worden. Dit kost heel veel werk. Daarom heeft Evidos producten gemaakt waarmee digitaal ondertekend kan worden.

Hoe werkt het?

Digitaal ondertekenen is vanaf nu mogelijk. Het enige wat er gebeurt is een handtekening zetten op een klein apparaatje met een touch screen. Vervolgens zal de handtekening verbinden met een computer en wordt de handtekening in het bestand geplaatst, als dit niet al automatisch is gebeurd. Dit is voor elk bedrijf en elke organisatie een uitkomst. Ook wanneer u als medewerker onderweg bent. Er zijn namelijk apparaatjes die draadloos en mobiel zijn. Ontzettend makkelijk en daarom echt voor elk bedrijf een oplossing om handtekeningen makkelijker en sneller onder digitale bestanden te krijgen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de juridische kanten, want deze handtekening is gewoon rechtsgeldig.

Aanschaffen

Wilt u meer weten of wilt u direct digitaal ondertekenen? U vindt op de website alles wat u moet weten en u kunt contact opnemen via de website voor antwoord op al uw vragen.