Afgewezen door weinig ervaring

Studenten die net zijn afgestudeerd zitten vaak na hun studie een geruime tijd thuis, omdat zij gewoonweg bij verschillende bedrijven niet de kans krijgen om zich door te ontwikkelen. De (grotere) bedrijven zijn vooral op zoek naar werknemers met ervaring en bieden op deze manier de afgestudeerde studenten geen kans om bij hun onderneming te komen werken. Deze ondernemers geven namelijk de voorkeur aan werknemers die wel al een ervaring hebben opgebouwd, omdat het bijsturen van nieuwe werknemers hun anders teveel tijd gaat kosten. Echter is dit natuurlijk niet handig voor de net afgestudeerde studenten, die juist enorm graag willen werken.

Reageren op vacatures

De net afgestudeerde studenten zijn vaak op zoek naar hun droombaan en reageren daarom op verschillende juridische vacatures. Echter zien we nog te vaak dat deze groep wordt afgewezen, omdat ervaring bij vele ondernemingen een vereiste is. Brooklyn Legal wilt er echter voor zorgen dat het percentage thuiszitters die net afgestudeerd zijn, toch de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen bij een (groot) bedrijf door middel van het krijgen van een baan.

Naar de website

Surf naar de website van Brooklyn Legal voor meer informatie over bijvoorbeeld de vacature advocaat stagiaire. Op de website vind u alle nodige informatie!