Overnachten op een 5 sterren camping

Wilt u even op  vakantie op een familiecamping pur sang? Dan treft u in Limburg een 5 sterren camping? Waar en hoe heet die camping precies? Nou  bij Camping de Leistert! Deze camping heeft van de ANWB vijf sterren gekregen. Daarnaast beschikt deze camping ook over de titel ‘Best Camping’, ook gekregen van de ANWB. Op deze camping kunt u genieten van natuur en rust. U kunt uw eigen kampeermiddelen meenemen maar er ook voor kiezen om bijvoorbeeld te overnachting in één van de mogelijkheden die de camping te bieden heeft. 

Altijd plezier: welk seizoen dan ook

Vijftig procent van de bezoekers van deze camping kiest voor de Leistert vanwege het grote aanbod dat ze heeft aan faciliteiten. Zo kunt u hier in de winter heerlijk warm vertoeven. Ook is er volop vertier mogelijk in de overdekte Plaza waar u onder andere een indoor speeltoestel vindt, bowlingbanen, een spotcafé, gezellige horecapunten en vele andere recreatie-activiteiten. Ook in de omgeving van de camping is er veel te doen, zien en te beleven.

Ontdek het zelf!

Wilt u zelf ontdekken of Camping de Leistert terecht 5 sterren heeft gekregen? Kom dan overnachten. U bent van harte welkom. Om een plek te reserveren kunt u terecht op de website.