Houtop zorgt voor uw lunchpakketten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u lunchpakketten kan verzorgen? Houtop Professional Food kan u hierbij helpen. Houtop is de specialist in het beleggen van dagvers brood. Houtop verzorgt voor u complete lunchpakketten, zodat u tijd heeft voor andere activiteiten.

De lunchpakketten

U kunt bij Houtop kiezen voor drie lunchpakketten. Zo kiest u uit het basis pakket, comfort pakket of deluxe pakket. De lunchpakketten verschillen van elkaar en zo zit er altijd een pakket tussen dat past bij uw wensen en binnen uw budget. Bij het basis pakket zit een broodje Goudse kaas, een broodje achterham, een flesje Spa, een Mars en een banaan. Bij het comfort pakket zit een sandwich met kip, tomatenwrap met zachte geitenkaas, een flesje Spa, vruchtenyoghurt en een appel. Bij het deluxe pakket zit een sandwich met gerookte zalm, een bagel met roombrie, een flesje Spa, vruchtenyoghurt, balisto en een appel.

De klanten

Houtop levert lunchpakketten aan scholen, campings, hotels, cateraars, verenigingen, congrescentra, bedrijven en evenementenorganisaties. De doelgroep is breed en Houtop heeft hierdoor veel ervaring opgedaan in de loop van de jaren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor lunchpakketten? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met Houtop.