Hier koopt u geluidswerend glas

Ervaart u geluidsoverlast? Dan kan geluidswerend glas helpen. Zoals de naam het eigenlijk al zegt zorgt geluidswerend glas ervoor dat geluid dat van buiten komt wordt gedempt. Hierdoor komt er een stuk minder geluid bij u binnen. Wilt u graag weten waar u betaalbaar geluidswerend glas koopt? Dan hebben we een goede tip voor u!

Multi-inzetbaar

Bij GlasGigant vindt u een uitgebreid assortiment geluidswerend glas. Geluidswerend glas wordt vaak toegepast om het geluid voor de omgeving te beperken. Dit komt terug in kantoorruimtes en pati├źntenkamers. Maar u vindt het ook in ramen, deuren en kozijnen van bijvoorbeeld muziek- en concertzalen, theaters en vergaderruimtes. Het is multi-inzetbaar. Bij GlasGigant kunt u een keuze maken uit geluidswerend enkel glas, dubbel glas of dubbel glas HR++.

Advies

Als u geluidswerend glas wilt in uw huis of in uw bedrijfspand dan kan GlasGigant dit geheel op maat voor u maken. Geef de juiste afmetingen door en het wordt helemaal voor u in orde gemaakt. Als u nog vragen heeft of passend advies wilt krijgen dan raden we u aan om een mailtje te sturen naar de firma of om ze op te bellen.