Een onvergetelijke vakantie in eigen land?

Dan zit u bij Camping de Leistert goed! Dit is een kindvriendelijke camping in Limburg. Zo bevindt de camping zich in de buurt van verschillende natuurparken die zeker de moeite waard zijn om een keer een bezoek aan te brengen. Naast dat de camping voldoende mogelijkheden biedt om u te vermaken, valt er ook in de omgeving enorm veel te beleven. Daarnaast zijn ook de steden in de omgeving van de camping zeer goed bereikbaar. Bent u op zoek naar een camping in Limburg waar voor kinderen voldoende te beleven is en waar u uw kinderen met een gerust hart op pad kunt laten gaan?

Recreatiepark de Leistert

Er even tussenuit. Voor vele gezinnen is dit haast niet meer mogelijk, omdat zij gewoonweg niet meer het geld over hebben om leuke dingen te doen. Dan is het aan te raden om eens te kijken naar de mogelijkheden die u heeft bij één van de beste bungalowparken van Nederland genaamd Bungalowpark de Leistert. Gelegen bij de bungalowpark is namelijk Roermond waar u altijd heerlijk kunt gaan shoppen met het hele gezin. Bovendien is een dagje uit hier altijd ontzettend goed, want u kunt ook ervoor kiezen om naar Toverland of de GaiaZoo te gaan. Deze liggen namelijk in de directe omgeving. Dit recreatiepark is van alle gemakken voorzien en zorgt voor een leuke vakantie.

Wilt u meer informatie over het park?

Op de website kunt u de verschillende soorten accommodaties bekijken of zien wat er allemaal te doen is op de camping en in de omgeving van de camping. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact op nemen voor meer informatie.