De CE markering voor uw productie en arbeidsomstandigheden

In Europa zijn er heel veel regels en wetten. Dit gaat ook over producten, productie en werkomstandigheden. Voornamelijk met betrekking op de gezondheid en veiligheid. Als producent, fabriek of bedrijf bent u verplicht om u aan deze regels te houden, anders mag u niet verder met het produceren en verkopen. U heeft een keurmerk nodig. Dit is de CE markering. Heeft u deze nog niet?

CE markering krijgen

Als u nog een CE markering moet krijgen, dan moet u bij HMPA zijn. Dit bedrijf zal namelijk de keuring uitvoeren. Deze keuring zal uitmaken of u wel of niet recht heeft op het CE keurmerk. Wanneer u hier nog geen recht op heeft moet u aanpassingen doen aan uw product of arbeidsomstandigheden zodat u toch het keurmerk kunt krijgen en uw productie voort kunt zetten. HMPA adviseert u hier zeer goed over. Voor dat de echte keuring begint zal HMPA ook al eens komen kijken en advies geven. Zo komt het zeker goed.

Interesse?

Wilt u graag meer informatie? Of wilt u direct een afspraak maken zodat u ook een CE keurmerk kunt krijgen? Ga dan naar de website. U vindt hier alle informatie en de contactgegevens van het bedrijf HMPA voor afspraken en antwoord op uw vragen.